🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Респираторни инфекции при кучетата и изграждането на имунитет

Респираторни инфекции при кучетата и изграждането на имунитет

Изграждането на имунитет при кучето с билкова терапия

Затова е добре да знаете, че при сблъскването с подобен тип инфекция един от най - важните фактори за бързо възстановяване е поддържане на стабилен имунитет!

Всеки стопанин на куче, който се е сблъсквал с респираторни проблеми на своя любимец знае колко мъчително е това за него - физически за кучето и най-вече психически и емоционално за стопанина. Билковите продукти са доказали своята сила в борбата за траен и устойчив имунитет. Някои от тях могат да бъдат прилагани и при кучета.

Бронховитал Догс в борбата за имунитета на вашия домашен любимец

Бронховитал Догс е билкова формула, която подпомага респираторните функции, нормализира дишането, спомага за самоочистване на лигавиците на дихателните пътища. Профилактичният прием през есенно-зимния сезон води до трайно и бързо увеличаване на имунните функции на организма.

Бронховитал Догс изключително благоприятно действа на основния симптом на заболяването - сухата и дразнеща кашлица, облекчавайки я. Бронховитал Догс е изцяло чист био продукт, в чийто състав влизат не само витамини (витамин Ц и др.), но и едни от най - полезните билки, сред които и ехинацея - мощен имуностимулант!

Препоръчителната доза е 5 ml / 10 kg – 1-2 пъти на ден.

Тегло на кучето Доза на прием /1-2 пъти на ден/
кучета до 5 кг х 2.5 мл.
кучета от 5 до 10 кг х 5 мл.
кучета от 10 до 15 кг х 7.5 мл.
>кучета от 15 до 20 кг. х 10 мл.
кучета над 20 кг. 10 мл. + 2.5 мл. на всеки 5 кг

Добавката може да се дава не само при боледуване, но е подходяща и през есенно-зимния период, за стимулиране на имунитета! Препоръчвам Бронховитал Догс - допълваща течна храна (добавка) за кучета като профилактична мярка за всички видове кучета.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...